Här är jag!

Om någon undrar vad jag pysslar med nu för tiden eftersom jag är så himla tyst här på bloggen, kan jag säga att jag för tillfället befinner mig i Västsverige. Jag och resten av familjen är här större delen av sommaren i år (vi åkte ner ett par dagar innan midsommar och kommer åka tillbaka någon gång i augusti). Jan-E jobbar och jag hänger med Lea. Vi försöker träffa vänner och familj, ta det lugnt (nåja) och umgås med varandra. För tillfället huserar vi i Göteborg, men vi hänger också en del i Borås med omnejd. Hojta till om du vill ses!
 
Sen har det ju hänt en del sedan jag skrev sist (för över två månader sedan!). Det har varit en hel del jobb och jobbrelaterat, precis som det varit hela våren, och nu har även Jan-E fått rycka in och jobba lite då och då (annars har ju han varit föräldraledig det här läsåret som varit). Jag har för övrigt börjat med ett nytt jobb lite vid sidan av tolkeriet, jag jobbar lite då och då som personlig assistent nu för tiden. Vi har också varit på den årliga medeltidsmarknaden i Leksand, då vi lyckades slå personligt rekord i antal översovande gäster hemma hos oss. Minns inte så har på rak arm, men vi kom nog upp i tvåsiffrigt. Jag har också varit iväg på ett lajv (yay!!) (äntligen!)! Eventuellt kommer det mer om det sedan... Det har krånglats med förskolor, men nu är det tack och lov klappat och klart: till hösten börjar Lea på vårat förstahandsval Furuliden. Det har firats student och midsommar men vi missade helt att det var vår hyresvärds födelsedag när vi var där och fikade *host* Vi var på djurparken, där Lea mest verkade tycka om gungorna och traktorerna. Häromdagen firade Jan-E och jag dessutom träbröllop (för den som inte vet firar man det när man varit gifta i fem år) och tio år som ett par. Tacksamheten!
 
Det är en del av vad jag inte har skrivit om de här drygt två månaderna av bloggtystnad, så nu vet ni! Och jag har helt enkelt haft de vanliga skälen, allt samtidigt eller var för sig: brist på tid, ork, lust. Inget mer dramatiskt än så. Men nu har ni fått en liten uppdatering i alla fall, så får vi väl se hur mycket/lite skrivet det blir under resten av sommaren. Förhoppningsvis sitter ni ändå inte inne och läser bloggar, utan passar på att njuta av eventuell ledighet, det härliga vädret (sol, mulet eller regn, spelar ingen roll!) och jordgubbar. Glad sommar!

RSS 2.0