Gött

Som ni kanske fått intrycket av har vi en riktigt go' bröllopsresa. Visby är härligt, både med och utan medeltid. Kul att träffa gamla och nya vänner, se och höra sjukt duktiga människor uppträda, äta riktigt god och spännande mat, titta på en massa lockande saker på marknaden, njuta av att inte ha några måsten osv.

Idag blev vi dessutom oerhört positivt överraskade. Jan-E och jag strosade runt på marknaden vid stägningsdags när plötsligt en "civilklädd" kille söker vår uppmärksamhet.

Han: Är ni här imorgon?
Vi (lite undrande): Ja... Det är vi väl.
Han: Vill ni ha de här?
[Han räcker fram två biljetter till föreställningen Skönheten & Odjuret. Vi tittar på dem.]
Han: Gratis. Vi ska åka imorgon, så...
Vi: Va? Ja, jättegärna!

Vi tar emot biljetterna och tackade av hjärtans lust, sen är han försvunnen.

Sicken grej, va?

Vi är riktigt förväntansfulla, det lär vara en riktigt snygg föreställning med en duktig gycklargrupp, dansare, musikalartister, eld mm. Lite extra kul eftersom vi inte riktigt har känt att vi har råd att gå på så mycket olika tillställningar som kostar pengar (bl.a. fick vi avanmäla oss till de kurser som vi planerade att vi skulle gå), bl.a. eftersom vi innan Visby-resan fick lägga ut en del pengar på bilen som tydligen behövde några delar utbytta. Så nu ska vi trots allt få se en föreställning som verkar riktigt lovande! Tacksamhet är på sin plats :)


Bild från http://www.gotland.net/files/att-gora/medeltidsveckan/Skonheten-175h.jpg

Dessutom finns andra goda nyheter som vi också är tacksamma över! Mer om det någon annan gång dock ;) (Nej, jag är inte gravid...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0