Tid

Åh, kära nån! Det är visst över en månad sedan som jag lade upp ett blogginlägg senast. Vad tiden swishar förbi! September och oktober var verkligen fullspäckade med jobb kändes det som, men sedan har det lugnat sig lite, på den fronten åtminstone. Men det har ju inte saknats något att göra för det! Varje dag är en ny övning i prioritering och jag har ständigt saker som väntar på att bli avbockade. Visst, jag är ju inte inte supereffektiv från morgon till kväll, det blir ju en del slappande och latande och oproduktiv tid. Typ. Men tråkigt hinner jag ändå inte ha, på gott och ont. Jag satt faktiskt och funderade på det förut: när var jag senast uttråkad egentligen? Alltså inte för att jag gör något som är trist, utan för att jag inte har något att göra. Nä, jag kan verkligen inte minnas när det hände sist. Jag kommer ihåg förr, när jag kunde sitta en hel lördag i sängen och bara läsa och läsa och läsa. För att jag kände för det. Oj oj, det var tider det. Nu är det andra tider. Inte sämre tider, bara andra tider helt enkelt.
 
Fort går den som sagt, tiden. Lea är redan över ett år. Ett år som har gått sjukt fort! Hon har verkligen utvecklats så otroligt mycket den här tiden, så häftigt! Och samtidigt som det har gått fort, känns det som att det var en halv evighet sedan jag satt i köket med frukostskålen balanserandes på den oerhört runda magen. Det känns nästan som en avlägsen dröm att jag var gravid, födde fram ett barn och gick runt på ett nattligt BB för att försöka lugna en vilt skrikande bebis som var lika ovan som jag vid den nya situationen.
 
Inte fick jag sova så mycket de nätterna, men nu har jag möjlighet att sova desto mer, bäst att ta den chansen medan den finns. Känns annars som att skulle kunna bli sittande här alldeles för länge och producera en massa svammel i skriven form. Så: god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0