Bloggtips

Jag läser en hel del bloggar, jag tycker det är ett kul sätt att bli inspirerad på, på så många olika plan (språkligt, kläder, inredning, pyssel, bakning, åsikter och tankar...). Så bloggarna jag läser varierar en hel del i innhåll ibland och idag tänkte jag tipsa om två bloggar som sannerligen är olika.

Först ut har vi Lady Dahmer, som är en tvåbarnsmamma med starka åsikter och ett stort genustänk. Intressant och tankeväckande läsning, även om jag inte håller med henne till 100% alla gånger.


Bilden har jag skamlöst snott från hennes blogg.

Sedan har vi Foki, en blogg som är betydligt mer rosa - på alla sätt och vis! Långt ifrån ovan nämnda blogg. Jag själv har väl kanske inte en så stor dragning åt rosa och gullegull, men jag fascineras ändå av Fokis blogg och läser den med viss behållning.


Bilden är härifrån.


http://ladydahmer.se/

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Intressant att du läser så pass olika bloggar! :) Men jag håller med dig om att båda de där två är fascinerande, på sina egna vis. Det är nog det där med att de är så fascinerande och olika ens eget liv som gör att man dras till dem.

2011-03-27 @ 16:15:54
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Marre

Jag tror helt enkelt att alla har olika saker att komma med och man själv har ju oftast ganska många olika sidor, så då hittar man ofta något i det mesta, hur varierande det än kan vara. Det tror jag det :)

2011-03-27 @ 19:45:56
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Karin

haha, det där är ju två av dom bloggar jag också läser xD

2011-03-27 @ 21:04:38
URL: http://kaarine.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Det är cornflakes, kokosfett, florsocker, vaniljsocker, kakao och lite sånt som man rör ihop. Barnsligt enkla att göra! Jag bakade dem hela tiden när jag var liten för det var det enda goda receptet, förutom kokosbollar, som man inte behövde använda ugnen till. ;)Ah, intressant synpunkt! :D Du har absolut en poäng där.

2011-03-27 @ 23:03:00
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Josephine

Hej du! Jag såg ditt inlägg - klart att jag kan beema över några bilder! Hör av dig med din mailadress så fixar jag det :)

Kram / J

2011-03-28 @ 11:36:00
URL: http://www.fruflatebo.blogspot.com
Postat av: Marre

Karin: Hehe, du vet ju hur det är: great minds think alike ;)

2011-03-29 @ 09:25:17
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Marre

Tack, Josephine, jag hör av mig på mail!

2011-03-29 @ 09:26:50
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0