Testing testing

Ja, jag bara provar att blogga från mobilen. Jag kommer nog inte göra det så väldans mycket framöver, men jag vill iallafall prova. Jag tycker det är lite drygt att skriva långa grejer på mobilen, ge mig ett tangentbord så är jag nöjd! Dessutom är översikten och funktionerna bättre på datorn tycker jag.

Egentligen borde jag ju sova, det blir jobb även imorgon. Ibland är det dock svårt att slita sig från alla "jag ska bara"...

Jag kan passa på att rapportera att regnet smattrar på ett väldigt mysigt sätt och jag ligger här i sängen och njuter.

Nä, nu ska jag inte dra ut på det länge till, dags att försöka få sig en blund. God natt!

Slut efter jobbet - vilken lycka!

Jag har ju börjat jobba igen. Började officiellt förra veckan och skrapade ihop hela två och en halv timme arbetstid. Den här veckan har det varit desto mer och jag kom för en stund sen hem från ett uppdrag som gjorde mig helt slut i både kropp och knopp. Och det känns så bra! Det här är mitt jobb, det är fantastiskt roligt och det är kul att verkligen känna att man fått ta i lite. Jag är ju lite ringrostig och min tolkkondition är inte direkt på topp, så att komma till nivån där jag behöver ta i är ju inte så svårt för tillfället. Men ändå! I'm back!
 
Jag känner mig så himla lyckligt lottad som faktiskt får jobba med det här, det som varit min dröm och mitt mål i flera år. Jag är nästan lite förvånad att jag ens kom på vad det var jag ville pyssla med i framtiden. Men här sitter jag alltså nu i det som inte längre är framtiden utan faktiskt nutiden, med yrkestiteln teckenspråks- och dövblindtolk. Heja mig, liksom!
 
(Nu tänkte jag skriva en liten ursäkt om att jag sitter här och dunkar mig själv i ryggen och tycker att jag har det så himla bra och bla bla bla. Men nej, det ska jag inte göra. För jag får tycka att jag är lyckligt lottad, jag får vara glad över sakerna som är bra i mitt liv utan att hålla på och ursäkta mig i äkta jantelagsanda. Det fattar väl folk att jag inte ser ner på andra eller att jag inte liksom vill rub it in hur bra jag har det, pilutta dig. Så nä, jag tänker inte ursäkta mig.)

Höststart

Oj oj, det blev visst ett oplanerat sommaruppehåll här i bloggen! Det har liksom varit fullt upp och när det inte har varit det har jag bara försökt snabbladda batterierna. Men nu, nu börjar hösten och jag är som vanligt skolstartspepp! Inte för att jag ska börja skolan den här hösten, men peppen och den speciella känslan finns där ändå. Det är nu vi kör igång liksom: jobb, pappaledighet, höst, kurs, röjning... Det verkar alltid finns lite extra energi så här i skolstartstider.
 
Jag ska försöka berätta lite mer sen, bl.a. om hur sommaren varit och allt som är på gång ("allt" låter som så mycket, hm...). Nu ska jag mest försöka komma i fas efter en lite upp-och-ner början på dagen och så ska vi ta lite helg här hemma (visserligen ska jag jobba ett par gånger i helgen, men fredagsfeelisen finns här ändå). Så, nog snackat, nu ska jag hänga med min awsome familj! Nu vet ni att jag fortfarande finns på internätet i alla fall... Trevlig helg på er!

RSS 2.0