Gott om utrymme

I ett och ett halvt år bodde Jan-E och jag i en mysig etta. Inte så mycket utrymme, men det bekom oss inte så mycket. Det var liksom ingen idé att ens försöka bli irriterad på en sådan sak, det var ju vårat boende, det skulle inte hjälpa att sura över det. Och det var ju inte ens ett problem. Sedan flyttade vi ju som bekant till ett litet hus i Hjulbäck och plötsligt har vi nu tre rum, ett kök, ett par toaletter och ett halvrum att vara i. Vilken skillnad! Man kan vara för sig själv om man vill det. Man kan gå och lägga sig utan att vara i samma rum där den andre spelar datorspel. Man kan båda två gå på toa samtidigt, på varsin toalett. Och så vidare... Men jag måste säga att i början var det nästan lite jobbigt. Jag var ju van vid att alltid vara på samma plats som Jan-E, på det förra boendet fanns det liksom inget val. Jag hade honom i närheten jämt, och helt plötsligt kunde jag nu vara ensam. Ensam när jag gick och lade mig, ensam när jag satt vid datorn, ensam när jag åt mellanmål... Det kändes inget vidare och jag letade ofta upp (ja, här är man ibland tvungna att leta efter varandra!) Jan-E eller uppehöll honom när han skulle iväg till något annat rum.

Nu har jag dock vant mig och istället börjat uppskatta att kunna få sitta för mig själv några timmar.  Det är skönt med lite egentid ibland, även om jag trivs fantastiskt bra i hans sälsskap. Men nu börjar jag faktiskt sakna honom lite... Kanske dags för gemensam kvällsmat och lite Vänner?

Kommentarer
Postat av: Sandra

det där med mat och vänner låter som bra idé. Ville bara rekommendera en tjej som jag själv kommer vagt ihåg ifrån dalsjöskolan som har en otrolig inspirationsblogg där hon gör heminredning från skräp hon hittar ---> http://skrotochskrapimitthjarta.blogg.se/ titta in och bli förundrad, kanske kommer du ihåg henne oxå? :) Tror det är Nathalies kusins kusin ^__^ alla känner typ alla i dsf :P

2011-03-07 @ 08:58:24
URL: http://nifelheims.blogg.se/
Postat av: Marre

Kollade bloggen direkt, läte väldigt intressant. Du hade rätt, en väldigt inspirerande blogg! Och visst kände jag igen tjejen, vi lekte en del ihop när vi var små :)

2011-03-07 @ 09:56:33
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Sandra

ja där ser man vad världen är liten, men bloggen är väldigt trevlig :) blir att titta in och kolla uppdateringar titt som tätt :)

2011-03-07 @ 16:30:16
URL: http://nifelheims.blogg.se/
Postat av: Sandra

såg att det finns en artikel om henne i BT idag ---> http://www.bt.se/nyheter/boras/sandra-karlsson-lever-av-sopor%282305517%29.gm

2011-03-07 @ 16:31:29
URL: http://nifelheims.blogg.se/
Postat av: Marre

Japp, hon finns redan på min bloglovin'-lista :)Kunde inte öppna länken...

2011-03-07 @ 18:35:08
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Sandra

hon finns i dagens bt.se ganska så långt ner så det är bara och besöka sidan, fick ingen ordning på länken.

:)

2011-03-07 @ 19:04:13
URL: http://nifelheims.blogg.se/
Postat av: Marre

Jag sökte på BT:s sida, gick finemang :) Fina bilder hade de tagit!

2011-03-09 @ 10:20:17
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0