Orcher i Dalaskogarna

Tydligen finns det lajvföreningar i Dalarna också. Åtminstone en. De hade lajv i helgen och kom med på Falukurirens förstasida igår. Artikeln går att läsa här. Lite typiskt och fördomsbyggande att det var just en orch de hade en enorm bild på på förstasidan. Nåja, kul att de uppmärksammar den här sortens hobby positivt. Så var det ju inte för 10-15 år sedan, som en del av er kanske minns... Tidningarna skrev om rollspelsmord, det släpptes en absurd bok om rollspel och det rådde allmän morlapanik bland föräldrar som insåg att deras ungdomar ägnade sig åt rollspel eller lajv. Men jag kan ju vittna om att varken jag eller några jag känner har blivit psykopatiska yxmördare med rubbade emotionella förmågor. Bara så ni vet.


Bilden hör till artikeln.

Kommentarer
Postat av: Sandra

åhh, tänkt vad roligt att spela rollspel igen suck

2011-05-17 @ 16:02:17
URL: http://nifelheims.blogg.se/
Postat av: Marre

Ja, eller hur? Det var verkligen länge sen sist... Men vi är faktiskt ett gäng som funderar på att dra igång lite spel. Dock är alla utom Jan-E och jag nybörjare som aldrig spelat förr :P



Men om jag ska vara helt ärlig så har rollspel lite förlorat sin lockelse efter att jag börjat med lajv. Men det är ju trots allt lättare att köra igång bordsrollspel än ett lajv. Oftast.

2011-05-17 @ 16:53:04
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

Jag tycker att det verkar jättespännande med rollspel. :)

2011-05-17 @ 20:00:29
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Marre

Maria: prova vettja :)

2011-05-17 @ 22:05:43
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Danialgina

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2011-11-30 @ 17:13:51
URL: http://danialgina.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0