Dagens outfit

Jag är ju inte den sortens bloggare som lägger ut så mycket outfit-bilder, vilket ni med största sannolikhet har märkt. Mig veterligen har det hänt en gång. Men idag så! När jag är hemma mycket så går jag oftast omkring i något osnyggt men bekvämt, när det sedan blir dags att lämna hemmets trygga vrå och visa sig bland folk drar jag på mig något mer respektabelt. Men när jag faktiskt är ute så sällan som jag är nu för tiden, har jag lite mer ork och lust att lägga på utseendet. För ibland tycker jag det är ganska kul ändå, även om det oftast får stå tillbaka för min lathet. Så, idag när jag skulle ut och uträtta lite ärenden passade jag på att inviga min nya klänning.



Se där, här har vi själva klänningen (det är svårt att få med hela sig...), köpt för halva reapriset på Indiska. Ett litet fynd är vad det är! Tydligen ska det vara ekologisk bomull också, och är det det så är det ju inte fy skam. Egentligen avskyr jag knappar. Inte så där att "åh, vad drygt att man måste knäppa", mer det att jag tycker att knappar är obehagligt och lite äckligt. Dock funkar det på den här klänningen, för de knapparna är klädda. Ja, ibland är man bra konstig, helt klart. För övrigt ser jag lite lätt manisk ut på den här bilden...



Notera halsbandet jag har. Uråldrigt, fick det när jag var liten, och det var inte nytt ens då. Men hux flux blev sådana där moderna igen ett litet tag. Nåja, jag tänkte att den kunde passa till dagens utstyrsel.

Ja-a gott folk, bättre än så här blir det inte. Men jag måste nog säga att det här nog är ett av mina nya favoritplagg!

Kommentarer
Postat av: Helena

den var väldigt fin! :)

2010-08-30 @ 21:24:32
Postat av: Marre

Ja, visst var den ^^

2010-08-30 @ 21:33:42
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Maria

Oj så fin du är idag! :) Klänningen klär dig verkligen.



sv: Inte? Där ser man. Jag googlade (http://sv.wikipedia.org/wiki/Abiturient) och fick fram att uttrycket inte används i Sverige men här i Finland används det flitigt.

2010-08-30 @ 21:42:39
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Marre

tack :) är väldigt nöjd med klänningen ^^



hm, har ni sådana där abiturientmössor också? kanske dum fråga, men jag är väldigt dåligt insatt i gymnasieform och -tradition i finland och svenskfinland (jag vet inte ens om det är likadant på finska och finlandssvenska skolor, men det borde det väl vara?).



har förresten lite funderingar på att göra om min bloggs klädsel lite (för tillfället är den ju ganska torftig) och har då tittat lite på hur andras bloggar ser ut och jag måste säga att jag tycker att du har en riktigt sjyst bakgrund. funderar på att kanske göra något liknande, om det inte är att sno för mycket :P

2010-08-30 @ 22:27:38
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Tee

Så söt så! :)

2010-08-31 @ 12:58:43
Postat av: Emma

haha, jag gillar din info-bild, vem älskar inte choklad? :D

2010-08-31 @ 14:54:03
URL: http://www.oursketchbook.com
Postat av: Marre

T, tack ^^



E, ja, vem gör inte det?

2010-08-31 @ 23:25:47
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Emelie

Finaste finaste du! <3

2010-09-05 @ 14:39:55
URL: http://popkatt.blogg.se/
Postat av: Marre

Kram! ^^

2010-09-06 @ 11:33:52
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0