Helgen hittills

Oj, vad vårigt det har blivit! Ljust och varmt. Härligt...! Just nu är det dock vare sig ljust eller varmt ute, klockan är nämligen tio på kvällen och jag sitter för tillfället i kyrkans övernattningsrum och fördriver tid genom att korrekturläsa och surfa lite. Jag väntar med andra ord på att Jan-E ska sluta jobba så att vi kan åka hem. En och en halv timme kvar...

En skön helg har det varit hittills får jag ju säga. Vi tog helg igår sent på eftermiddagen efter att båda slutat jobba. Vi handlade lite och åkte sedan hemåt, vansinnigt hungriga. Istället för att ställa oss och laga mat, bestämde vi oss för att ta turen förbi Siljans pizzaria på hemvägen. Vänner, pizza, glass, chips och choklad fick vara en högst onyttig och alldeles enastående slapp och bra avslutning på fredagen.

Imorse hade vi lite sovmorgon och låg sedan i sängen och pratade ganska länge. Det var skönt att kunna göra det, vi hinner liksom inte med varandra så mycket nu känns det som. Oftast blir det lite middag framför någon TV-serie, sen är det sovdags. Men imorse pratade och pratade vi. Samtidigt konstaterade vi att vi nog skulle behöva prata mer med varandra än vad vi gör. Jag skyller nog faktiskt lite på Jan-E:s alla jobb som upptar en hel del av hans tid (han har tre olika jobb plus att han ibland vikarierar på ett fjärde också). Det är verkligen jobb som passar honom och där han gör en bra insats, men de tar tid och ork... Nåja, inte så mycket att göra åt, bara att göra det bästa av situationen.

Idag har vi inte legat på latsidan. Vi har fixat nya sommardäck till bilen, besökt en liten loppis, handlat lite på Neco (exakt ett par arbetshandskar, en silikontub och fyra plugg), satt upp badrumshyllorna, jobbat i trädgården och nu är vi i kyrkan. Vi har till och med hunnit med våfflor - utomhus! Jag tycker verkligen om att kunna sitt och äta ute och nu är årets säsong inledd!

Ja, det var väl det. Ha en bra kväll om ni fortfarande är vakna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0