Håhåjaja... (Ett litet inlägg med mycket gnäll.)

Hej och hå... Alltid är det något. Är det inte tvättmaskinen är det bilen. Och det nya nu: avloppet. Nu har vi haft en slamsugare här, så ordningen är någorlunda återställd. Innan dess kom dock avloppsvattnet upp i duschen och det gick efter ett tag inte heller att spola i kranarna. Ingen angenäm lukt i badrummet... Nu är de värsta problemen i Björns toalett, det kommer behövas både snickare och rörmokare. Håhåjaja. Orsaken till det hela verkar vara frusna ledningar.


Jan-E ska hissa upp en slamsugningsslang genom fönstret.

Ingen fungerande tvättmaskin. Grejer efter resan ligger slängda överallt i lägenheten. På fredag får bilen körförbud, vi lyckades få en verkstadstid dock. Om drygt två veckor... Det är nu man skulle kunna lägga sig under täcket och vägra komma fram, om det inte vore så att man har underbara anhöriga och vänner som ställer upp på mängder med olika sätt! Tack och lov!


Kommentarer
Postat av: Maria

Usch, det där lät inte kul. Vatten i kranarna klarar man ju sig inte utan heller. :/

2011-01-05 @ 19:03:22
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Marre

Man inser hur beroende man är när det inte går att duscha, borsta tänderna, diska, gå på toa, dricka vatten osv... Men nu ska det som tur är inte vara några större problem.

2011-01-05 @ 19:22:19
URL: http://arinya.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Ja, det är det absolut! ^^ Sånt behövs lite nu som då.Tänk att man klarade sig utan rinnande vatten förr i tiden! Nu blir man ju helt ifrån sig om vattnet är borta någon dag.

Tur att ni fick det fixat! :)

2011-01-05 @ 19:57:35
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Marre

Ja, man uppskattar ju helt klart rinnande vatten inomhus när man inser hur det skulle vara utan! Visserligen har jag varit på lajv, vandringar, campingturer, sommarstugor mm utan rinnande vatten, men det blir på något sätt annorlunda när det gäller ens eget hem. Vi har ju i och för sig en granne som faktiskt inte har rinnande vatten och klarar sig riktigt bra. Han har bl.a. en hemmagjord dusch på gården.

2011-01-05 @ 21:19:00
URL: http://arinya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0