The Umbilical Brothers


Snart ska vi in i Konserthuset och se dem, livslevande!

I torsdags gjorde Jan-E och jag en sväng till Gävle och som jag skrivit några inlägg längre ner skulle vi se The Umbilical Brothers. Det kändes lite småskumt att se ett par personer på riktigt som man visserligen sett många gånger förut, men dittills bara på datorskärmen. Men i vilket fall var det hela en väldigt bra upplevelse! Åh, vad jag skrattade! Fick lite (läs: mycket) ont av att använda skrattmusklerna så mycket... Det enda negativa med showen var att de körde en del repriser från tidigare uppträdanden. Men det kan man faktiskt leva med när det är så kul som det är.

Efteråt var det t-shirt-försäljning, fotografering och autografskrivande. Tyvärr hade vi inga kontanter till att köpa någon t-shirt, men däremot fick vi bådas autograf på våra biljetter och även en lite pratstund. De var jättetrevliga och tog sig tid att prata med i princip alla sina fans som fanns på plats.


De två trevliga australiensarna Shane och Dave. Och så en Marre som inte kan titta in i kameran... (För att förtydliga: ja, det är The "Umbies".)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0