Två dagars dagens

 
Tänkte lägga upp den här redan igår, men bilden strulade jättemycket, så det bidde inget av det. Ingen större förlust dock, dessutom kan jag återanvända den idag eftersom jag ju hade samma kläder även idag. (Variation, vad ska man med det till?)
 
Det har då sannerligen varit skönt med helg! Det är välbehövligt när man jobbar och kör bil en massa och inte får sova så bra på nätterna. En viss unge har haft lite svårt att sova på ett lugnt och sansat sätt sista delen på nätterna... Inte för att jag fått sova så mycket mer nu på helgen, men jag slipper de oändligt många pendlingstimmarna i alla fall. För att köra bil gör mig sliten och trött, riktigt rejält. Sen hjälper det ju inte att jobbdagarna har varit långa. Dock är det ju som sagt kul att få jobba igen och den här veckan har det dessutom varit frilansträff för oss teckenspråkstolkar i Dalarna, en riktigt bra träff dessutom.
 
I torsdags kom jag iväg på mitt andra Friskis & Svettis-pass för den här terminen. Jag behöver verkligen träna och om det krävs att jag gör det i grupp så får det vara så, även om jag fortfarande tycker att det är fånigt att ta bilen till träningen. Den bästa träningen är den som blir av! Dock är det bara en tid i veckan (av typ 6-7 pass eller hur det nu är!) som funkar för den här familjen, så det blir ju lite lite och missar man en gång blir det långt mellan träningstillfällena. Men bättre lite än inget: jag behöver verkligen få igång kroppen mer om jag ska orka den här vardagen och dessutom må bra. Vi börjar så här och ser sen vad nästa steg blir.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Skön Bild! Vi skulle ha bilvit kallade samma sak du och jag...i fredags hade jag på mig en klänning som en kollega sa skotte om mig då han tyckte det var ett sånt mönster =)

Svar: Tumme upp på det :) Vad är det för klänning förresten? Nu blir jag nyfiken ju.
Marre

2013-09-22 @ 22:53:53
Postat av: Malin

Svårt att förklara i text...men rutig, dragkedja fram:-)

Svar: Får väl försöka få en skymt av den någon gång :)
Marre

2013-09-23 @ 11:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0