Sommarmorgon

Jag försöker vänja mig vid att jag nu är ledig i över en månad, kan inte jobba ens om jag skulle vilja! Det är dock lite svårt att komma in i ledighetslunken och få semesterfeeling. Det här är visserligen bara min tredje dag som ledig, så jag har ju ett tag på mig...
 
Idag ska vi iallafall till Kolmården. Spännande! Men just precis nu ligger hela familjen i ett vardagsrum med otrolig takhöjd och utanför fönstret vajar trädgrenar med solljuset silandes genom lövverket.
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Skojigt! Hade ni det bra på Kolmården? Själv sitter jag i husvagnen och lyssnar på regnet som trummar mot taket. Mysigt. Barnen verkar vara på väg att somna, skönt. Dygnsrytmen blir helt bananans här i norr. Vi är hos mamma i Luleå och åker hem på lördag. Så lite mer släktingar ska vi hinna träffa.
Typiskt att det ska vara superfint o varmt väder hemma i Dalarna nu när vi inte är där!

Svar: Ja, vi hade det jättebra! Lea var överförtjust: hon har fått krama sina idoler Bamse, Skalman och Lille Skutt. Och jag har fått se delfiner!!
Åh, sitta i en husvagn när det regnar, det är ju så himla mysigt ^^ Här skulle det också sitta fint med lite regn, det är nästan lite för varmt om dagarna (aldrig är man nöjd...).

Hoppas ni har det bra!!
Marre

2015-07-02 @ 22:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0